1 on 1 Retreat For Women

Relax. Rejuvenate. Return.

Even voorstellen…

Ik ben Joyce, 37 jaar en sinds april 2018 woon ik samen met mijn geliefde Jeroen en onze maine coone poes op Ibiza in het huis wat we in onze dagdromen al hadden gezien. Een magische plek omringd door de rust van de natuur, met uitzicht op zee en het geluid van de ruisende golven. We vieren de intensiteit van leven en dat geeft rust, vertrouwen, zachte heling voor alles wat er nodig is in het moment.

Ik ben mijn praktijk YinKa Sacred Treatments Ibiza hier begonnen en geef mijn behandelingen regelmatig in de zuiverende energie buiten op ons terras. De energie van Ibiza doet wat met je, maakt je wakker en zuivert je schoon. Je mag hier weer terug naar je onschuld. Mogen zijn, zoals je bent, met alles wat je meebrengt en hoe je je voelt. Je hoeft hier met niemand rekening te houden, want het is tijd voor jou. Je bent de enige die bij ons verblijft en het programma stellen we speciaal voor jou samen in een exclusieve privesetting. Onze mooie plek wil ik graag delen met vrouwen die echt even tot zichzelf willen komen, nieuwe energie en inspiratie opdoen en opladen. Met een herboren nieuw gevoel kom je weer terug in Nederland. Dit ‘nieuwe’ gevoel is voor iedereen een heel uniek persoonlijk proces.

Ik heb jarenlang als maatschappelijk werkster in de jeugdhulpverlening en dak- en thuislozenzorg gewerkt, maar daarmee gestopt na een burnout. Ik ben vooral gaan doen waar mijn hart nog blijer van werd en er is een wereld voor me open gegaan. In mijn jonge jaren ben ik opgeleid door mijn shamballa lerares om multidimensionale energie te faciliteren die het vermogen van zelfheling in mensen aanraakt. Verdieping van wijsheid heb ik verkregen in verschillende vormen van meditatieve beoefening, sjamanisme, het gebruik van rituelen, stemheling, ademwerk, intuitieve ontwikkeling, dansexpressie en lichaamswerk. Jaren heb ik meegedaan aan vrouwencirkels en vervolgens een jaar een vrouwentraining ‘terugkeer naar de heilige seksualiteit’ gevolgd. Samen met mijn geliefde bestudeer ik tantra en healing tao. Tantra betekend voor mij zijn met wat er is in het moment. Een aanraking raakt. Bij Esoterra ben ik opgeleid om massagetechnieken uit verschillende richtingen te integreren.

Ik geef mijn holistische behandelingen vanuit een verbinding met de bron van het heilige vrouwelijke. De behandelingen werken diep door op fysieke, mental, emotionele en spirituele lagen. De ervaring wordt vaak omschreven als een balancering, herstel en het opruimen van blokkades waardoor de levensenergie weer vrij kan stromen. Inzichten kunnen de ruimte krijgen om in te dalen, een gevoel van ruimte en diepe ontspanning. De transformatie, van pop naar vlinder mag in jouw tempo gebeuren en dat is een heel persoonlijke unieke ervaring. Voel je geborgen en gedragen bij mij als je het even nodig hebt. Door de tijd voor jezelf te nemen zeg je een dikke Ja tegen jezelf.

 

Even voorstellen…

1 op 1 exclusief
verwen retreat voor vrouwen:

1 persoons slaapkamer met prive badkamer, toilet en douche. Raam met uitzicht op zee.
Gebruik van faciliteiten in onze duplex villa met verschillende zitplekjes, groot terras, prachtuitzicht in de natuur en uitzicht op zee.
Voel je vrij. Wij wonen er, maar zijn veel weg en laten je in vooraf overleg gerust alleen met onze maine coone poes. We slapen op de bovenverdieping. Het huis is een oase van ruimte en rust voor jou als je bij ons verblijft.
Het is heerlijk wandelen en ontdekken in de natuur van de omgeving, met een klein strand na 10 minuten minuten wandelen. Een ander wat groter strandje met ‘chiringuito’ (strandtentje) op 30 min wandelen.
Ibiza stad, Jesus en Santa Eularia zijn bereikbaar na 15 minuten met de auto.

Ik kook regelmatig als privechef voor retreats op het eiland. Pure kleurrijke voeding, zonder toevoegingen. Met liefde, veel fruit, groenten. Je wordt culinair volledig door mij in de watten gelegd. Er is de mogelijkheid om paleo, vegetarisch, lactosevrij, gluten- en suikervrij te koken en bakken voor jou. Water en kruidenthee mag je altijd nemen. In onderlinge afstemming mag je de maaltijden zelf nemen, wanneer jij er zin in hebt.

Welk verblijf past bij jou?

Compleet verzorgd
VERWEN TRANSFORMATIE 1 on 1 retreat voor vrouwen

3 overnachtingen, 1 persoons slaapkamer met eigen badkamer
4 dagen ontbijt, lunch en diner met deserttaart.
Pure voeding met zoveel mogelijk lokale ingredienten, met liefde huisgemaakt, veel fruit, groenten, mogelijkheid om paleo (vis, vlees, kip), vegetarisch, lactosevrij, gluten- en suikervrij voor je te koken en bakken.
onbeperkt water en kruidenthee
Elke ochtend een zuiverende kurkuma gemberdrank.
1x intake transformatieve coachsessie
1x sacred goddess massage
1x holistische shamballa behandeling
1x intuitieve kaartlegging
3x in de ochtend restorative yoga of geleide ontspanningsmeditatie of ademsessie (eventueel buiten op patio)
1x afsluitende transformatieve coachingsessie
transfer van en naar airport Ibiza

Compleet verzorgd VERWEN TRANSFORMATIE 1 on 1 retreat voor vrouwen:
Van 1 juli tm 30 sept en vakantieperiodes: 997,- Andere periodes 887,-
NU LASTMINUTE boeking in 2019 Je betaalt 777,-  

VERWEN
verblijf voor vrouwen

3 overnachtingen, 1 persoons slaapkamer met eigen badkamer
4 dagen ontbijt, lunch en diner met deserttaart
1x holistische shamballa behandeling
1x intuitieve kaartlegging
1x geleide ontspanningsmeditatie in ochtend
transfer van en naar airport Ibiza
VERWEN verblijf: Van 1 juli tm 31 sept en vakantieperiodes: 697,- Andere periodes 647,-

RELAX verblijf voor vrouwen

3 overnachtingen, 1 persoons slaapkamer met eigen badkamer
4 dagen ontbijt, lunch en diner met desserttaart
1x geleide ontspanningmeditatie in ochtend
transfer van en naar airport Ibiza
RELAX verblijf: van 1 juli tm 31 sept en vakantieperiodes: 597,- Andere periodes 547-

Neem de tijd om voor jezelf te voelen wat bij jou en je mogelijkheden past. De focus voor het vrouwen verwenretreat ligt op tijd voor jezelf in een exclusieve privesetting. Je wordt verwend en je hoeft even nergens aan te denken. We weten veel van het eiland en alles wat er te doen is. Zo kun je je verblijf naar wens op maat samen stellen. Stel gerust je vragen over de mogelijkheden.

Als je definitief wil boeken, laat het me dan de gewenste periode weten. We vragen om een aanbetaling van 200,- om de kamer definitief voor je te bevestigen. Ik stuur je dan een bevestiging van de gewenste periode per mail.

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.
Un abrazo grande (een dikke knuffel),
Joyce

 

Subscribe to our newsletter

Get notified of special offers, events, and news

Book Your treatment

 Book your holistic energetic balancing treatments

Share your experience

branch-white

We’d love to hear what you thought of our service

Do you have questions?

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Get notified of special offers, events, and news